Reset hasła

Wysyłamy jednorazowy link (ważny 1 godzinę), a nie samo hasło — to bezpieczniejsze niż „przypomnienie” hasła w wiadomości.

Masz już wiadomość z linkiem? Otwórz ją na tym urządzeniu — link prowadzi z powrotem na tę stronę.

Logowanie